علیرضا جلال‌زایی مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری استان سیستان و بلوچستان، آغاز گردشگری دریایی را بین دو کشور ایران و عمان نوید داد و گفت: «اخیرا با معاون وزیر گردشگری جلسه‌ای در خصوص گردشگری دریایی داشتیم، این سبک گردشگری به صورت نیم‌‌روزه یا یک‌روزه اطراف خلیج فارس انجام می‌شود.»

به گزارش مجله کابون و به نقل از خبرگزاری فارس، علیرضا جلال‌زایی در گفت‌وگو با این خبرگزاری، اعلام کرد که استان سیستان و بلوچستان آماده پذیرش گردشگران است.

جلال‌زایی بیان کرد این استان با رعایت پروتکل‌های بهداشتی، حتی در روزهای کرونایی هم از گردشگران میزبانی می‌کرد، اما در ایام پساکرونا اتفاقات تازه‌ای رقم می‌خورد و سونامی گردشگری در این استان رخ خواهد داد.

او افزود امسال بعد از گذشت دو سال قرار است در سطح استان سیستان و بلوچستان نوروزگاه‌هایی برقرار شود. همچنین تعداد این نوروزگاه‌ها را 121 واحد اعلام کرد که بیشتر آنها در مبادی شهرها قرار خواهند گرفت.

علاوه‌براین مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری سیستان و بلوچستان عنوان کرد گردشگری دریایی بین ایران و عمان آغاز خواهد شد. همچنین افزود این رخداد قبلا کلید خورد، اما ناموفق بود و اکنون دوباره آن را آغاز خواهیم کرد.

عمان و بلوچستانجلال‌زایی ادامه داد که این سبک گردشگری در قالب سفری نیم‌روزه و یا یک‌روزه خواهد بود. به این ترتیب می‌توان ارتباط خوبی را بین ایران، عمان و کشورهای حاشیه خلیج فارس شکل داد. لازم به ذکر است که مبدا اصلی این سفر، استان سیستان و بلوچستان و چابهار خواهد بود.

او همچنین اعلام کرد که این استان برای حضور در نمایشگاه اکسپوی آینده آمادگی دارد و قادر است ظرفیت‌های گردشگری خود را معرفی کند. علاوه‌براین جلالی‌زایی گفت: «تلاش داریم سال 1402 سالی باشد که گردشگری حاشیه اقیانوس هند رقم بخورد.»

مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری سیستان و بلوچستان، همچنین از رویداد هفت‌گانه گردشگری از سوی استان‌های ساحلی کشور یعنی گیلان، سیستان و بلوچستان، مازندران، هرمزگان، گلستان، بوشهر و خوزستان خبر داد.

30 پیشنهاد از بهترین مقاصد خارجی برای سفر پاییزی
Rate this post

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *